Suggesties maart 2025: Food to share : - Warme hapjes - Bordje de luxe
Voorgerecht: - Zalm carpaccio / curry room / dille / zongedroogde tomaat -Opgevulde portobello / spinazie / geitenkaas / pesto
Hoofdgerechten : - Kalfsfilet / pompoenmousseline / witloof / jus met cognac - Millefeuille met zeeduivel / witte kool / shiitake / krieltjes - Wit blauw Picanha / saus naar keuze - Parelhoenfilet / boschampignons / Cognacroomsaus / kroketjes Dessert : - Chocolademousse quenelle met mandarijn - Witte chocolade moelleux met rood fruit & ijs
Keuze uit :
- kreef bellevue / thermidor / chef
- zeetong
- truffelgerechten
- groene asperges
- oesterbereidingen : gegratineerd / witte wijn / sabayon
- kingcrab
- koude ganzenlever / warme ganzenlever (foi gras)
- lamskroontje
Vindt u iets niet terug op de kaart of bij onze suggesties of hierboven en wenst u graag te eten in ons gezellig kader of terras?
Onze chef maakt dit met veel plezier klaar! Laat ons weten wat u graag wil eten en wij serveren aan tafel...
Deze gerechten wordt enkel geserveerd als u dit via mail of telefonisch vermeld op 051 211 796.
De website van Kasteeltje.be maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.